Németh "Topgun" norbert

Németh "topgun" norbert

Topgun live! show

Flair Bartender, Koktélszerviz & Show

Lenyűgöző koktél flair show, amely George Clooney-t is elkápráztatta.

Németh Norbert a Topgun Live! Show & Topgun Bartender Academy alapítója

bemutatkozás

A varázslatosságot és precíz szakértelmet műsoraiban ötvöző Németh “TopGun” Norbert számtalan lélegzetelállító trükköt mutat be üvegekkel, shakerekkel, poharakkal és egyéb báreszközökkel egyaránt. Zenére készült koreográfiái igazi látványosságok, melyekben briliáns pirotechnikai trükköket is bemutat, amik biztosan lenyűgözik a nézőközönséget az Ön rendezvényén.

A méltán híres mixer, a fenti képen is látható Németh “TopGun” Norbert, illetve csapatának szakképzett tagjai a bámulatos előadás előtt vagy után koktélkészítő szolgáltatást is ajánlanak Önnek.

Számos eseményre remek választás lehet hotelek, bárok és klubok részére: esküvőkre, partikra, ünnepségekre, céges bulikra, kiállításokra, nőnapra… és a lista végtelen.

Szolgáltatásaink

lenyűgöző koktél flair show
topgun02

Ha a rendezvényén le szeretné nyűgözni vendégeit egy flair show-val, biztos, hogy a bartendereink műsora hatalmas siker lesz és emeli az esemény színvonalát.

Mit foglal magában egy flair show?
  • egy 5-8 perces koreográfiát zenére led-es és/vagy lángoló üvegekkel és pirotechnikai elemekkel
  • választható zenék: az 1920-as és 30-as évek zenéi modern mixben/az 1970-es és 80-as évek ismert zenéi/latin dallamok/mai modern klubzene
  • felár ellenében koktélkészítés
  • sztenderd árat nem tudunk meghatározni, mert az árképzés szempontjából lényeges a helyszín és a rendezvény mérete.
esküvői koktél szerviz
topgun24

Koktélszervíz szolgáltatásunk egy csodálatos és teljesen felszerelt mobilpultot kínál minden alapanyaggal és hozzávalóval valamint a szükséges eszközökkel és poharakkal, hogy kielégítse az Ön és partnere minden igényét.

Az álom esküvő fényét tovább emelik stílusos koktéljaink: a kedves párnak lehetősége van teljesen egyedi italkreációk rendelésére is. Készítünk a menyasszonyra és a vőlegényre jellemző ún. signature koktélokat, de tematikus esküvő esetén az adott témához illő italokat is összeállítunk.

Koktéljainkat exkluzív módon szolgáljuk fel, akár ún. flair show (“tüzes” koktél-bemutató) kíséretében is kérhetőek – ez egy külön programelem, ami emlékezetes színfoltja minden lakodalomnak, a vendégek és a friss házasok örömére.

Az alábbiakban láthatja esküvői koktél csomag ajánlatainkat, amelyek természetesen tovább alakíthatóak egyedi igények alapján.

Kiválaszthat legfeljebb 5 különböző koktélt az itallapunkról és a többit bízza Ránk.

koktél szerviz
topgun25

Koktél szerviz szolgáltatásunkban benne foglaltatik az összes szükséges hozzávaló (italok, jég, gyümölcslevek, szirupok stb.) legyen szó akár esküvőről, céges buliról, szülinapról, évfordulóról, lány- vagy legénybúcsúról vagy bármely egyéb különleges eseményre.

Koktélkurzus
topgun09

Fedezze fel leendő és már aktív bár szakembereknek kínált, magával ragadó képzési programjainkat, legyen az személyes vagy online. Célunk, hogy oktassuk, inspiráljuk és tájékoztassuk a bártendereket és a bár vagy étterem tulajdonosokat. 

bartender tour
topgun26

Szeretné nyáron felpezsdíteni a hangulatot, valamint egyedi programmal kedveskedni vendégei számára? Egyedi koktélok készítése látványos elemekkel, mely garantáltan nagy sikert arat Ön és kedves vendégei részére. Füst buborék, lángoló üvegek és ízletes koktélok, vidám és barátságos kiszolgálás. 

brand promóció
topgun14

A hírnév és a népszerűség határozza meg egy márka sikerét a jövőre nézve. Ma már nem elég, ha a márkák a lehető legjobban reklámozzák magukat – valódi és hiteles influencerekre van szükségük. A valódi emberektől származó személyes vélemények jobb reakciót váltanak ki a közönségből, mint a közvetlenül a márkától származó hírek.

képgaléria

topgun04
topgun06
topgun11
topgun13
topgun16
topgun18
topgun21
topgun03
topgun08
topgun09
topgun12
topgun15
topgun19
topgun22
topgun05
topgun07
topgun10
topgun14
topgun17
topgun20
topgun23

referenciák

Grand Hotel Kempinski Black Sea
 
Las Vegas
 

Hugo Boss

Yacht Club-Monaco

George Clooney – Nespresso VIP

Sanghai

Spirit Hotel Thermal Spa-Sárvár

London Roadhouse

Eros Ramazzotti – Róma

Hilton Vienna-Bécs

TV2, Duna Tv

további videók

Koktélshow a Grand hotel kempinskiben

németh "topgun" norbert - életforma magazine

németh "topgun" norbert - Wedding cocktail flair show

tandem flair cocktail show - németh "topgun" norbert és berger richárd

amazing flair bartender promo - topgunflair

németh "topgun" norbert in the club promo

németh "topgun" norbert - balatoni nyár

Vedd fel velünk a kapcsolatot:

Adatkezelési tájékoztatót. 

Kövess minket közösségi oldalainkon is!

Kérdésed van? Keress minket elérhetőségeinken!

Igari Balázs

+3620 4323 544

Email

pannoniaprogram@gmail.com

Pannónia Programiroda - Színesen szervezünk ©Székesfehérvár 2012-2023

Kép-Élet-Fotóstúdió Kft. Adószám: 23881103-1-07