rendezvénybiztosítás

élőerős őrzés-védelmi és egészségügyi rendezvénybiztosítás

A ma és a holnap biztonsága

A Rendezvénybiztosítás nélkülözhetetlen eleme minden sikeres eseménynek, melynek első egysége az egészségügyi biztosítás a második az élőerős őrzés-védelem.

Minket keresel, ha...

370288144_634374495428626_8916555777967695421_n

Önkormányzati rendezvényen, vagy céged családi napján van szükséged biztonsági személyzetre

Multi-ethnic paramedics standing at the fromt of an ambulance. Emergency doctor and nurse standing in front of ambulance

Egészségügyi biztosítást végző szolgáltatót keresel, akár felszerelt és szakképzett gyalogőrséggel, akár az előírásoknak megfelelő járművel beltéri, vagy szabadtéri eseményedre.

8

Személykíséretet keresel, akár sofőrszolgálattal együtt

Biztonsági szolgáltatásaink

PRB logo-4

Parkolásirányítás

pexels-travis-saylor-951408

Érték- és Objektumőrzés

10

Be- és kiléptetés

8

Személyvédelem

7

Rendezvényfelügyelet

Multi-ethnic paramedics standing at the fromt of an ambulance. Emergency doctor and nurse standing in front of ambulance

Egészségügyi ellátás

9

Színpadbiztosítás

11

Szakmai támogatás

További szolgáltatásaink: Biztonsági terv készítés, szakmai javaslattétel
az esemény biztonságossá tételének érdekében.
Egyedi árajánlatért kérjük, töltsd ki Ajánlatkérő űrlapunkat!

A ma és a holnap biztonsága

Élőerős őrzés-védelmi biztonsági szolgálat

A Rendezvénybiztosítás nélkülözhetetlen eleme minden sikeres eseménynek, melynek első szakmai része az élőerős őrzés-védelem.
 
Egy tapasztalt biztonsági szolgáltató, mint például mi, nem csupán egy rendezvény fizikai biztonságát garantálja, hanem hozzájárul az esemény hangulatának és zavartalanságának megőrzéséhez is. Az eseménybiztosítás szerepe messze túlmutat a szimpla figyelemfelhíváson; ez egyfajta megelőzés is, amely által a résztvevők és a rendezvényt szervezők egyaránt békés környezetben élvezhetik az eseményt.
 
A jelenlévő biztonsági őrök segítenek elkerülni és kezelni az esetleges incidenseket, így megőrizve az esemény pozitív hangulatát. Az őrzés-védelem nem csupán a látványos biztonsági intézkedéseket foglalja magában, hanem az esemény tervezésekor és lebonyolításakor is tanácsadó szerepet tölthetnek be, segítve az eseményt szervezőket a potenciális kockázatok felismerésében és kezelésében.
 
Összességében, a biztonsági őrök jelenléte nem csupán a fizikai biztonságot növeli, hanem a résztvevők bizalmát is erősíti az esemény iránt, hozzájárulva egy pozitív és gondtalan rendezvényélmény kialakításához.
 

Egészségügyi rendezvénybiztosítás

Az egészségügyi rendezvénybiztosítás elengedhetetlen része minden összejövetelnek, ahol az emberek egészsége és biztonsága kiemelt fontosságú. A rendezvény helyszínén elhelyezett gyalogőrség vagy akár egy dedikált esetkocsi jelenléte jelentősen növeli az eseménybiztonságot, és ebben a kontextusban a jogszabályok is kiemelik az ilyen típusú intézkedések szükségességét.
 
A gyalogőrség szakképzett egészségügyi személyzetet jelent, akik gyors és hatékony segítséget nyújtanak bármilyen egészségügyi vészhelyzet esetén. A képzett szakemberek jelenléte nem csupán azonnali ellátást biztosít, hanem segít megelőzni és kezelni a kritikus helyzeteket, így minimalizálva a sérülések súlyosságát és számát.
 
Egy esetkocsi jelenléte pedig lehetővé teszi a komplexebb ellátást és az esetleges szállítást az egészségügyi intézmények felé, amennyiben szükséges. Az időben és megfelelően reagáló egészségügyi csapat a rendezvény résztvevőinek biztonságérzetét növeli, és hozzájárul a rendezvény zavartalanságához.
 
Ezért összességében elmondható, hogy az egészségügyi rendezvénybiztosítás által nyújtott gyalogőrség és esetkocsi szolgáltatások kulcsfontosságúak a résztvevők gyors és hatékony egészségügyi ellátásában, ami jelentősen hozzájárul az esemény biztonságos és sikeres lebonyolításához.

Gyakran ismételt kérdések (GY.I.K.)

Van székhelyetek?

Igen, van. Székesfehérvár a központunk,
de az ország bármely pontján vállalunk rendezvénybiztosítást.

Mennyibe kerülnek a szolgáltatások?

Minden rendezvény más. Függ a programoktól, a létszámtól és az időponttól, az egészségügyi szolgáltatás egyes eseteiben a felhasznált ápolási anyagok pótlása szükséges lehet.
Egyedi árajánlatért kérjük, töltsd ki az Ajánlatkérő űrlapot.

Mit jelent a szakképzett biztonsági őr, illetve egészségügyi szakember?

OKJ-képesítéssel és sok éves rendezvénybiztosítási tapasztalattal rendelkező biztonsági őröket alkalmazunk, akik a rendezvények különböző szegmenseiben szerezték tapasztalataikat. Egészségügyi szakembereink felsőfokú képesítéssel rendelkező, aktív doktorok, mentőtisztek.
Szakembereink tudásukat folyamatosan bővítik és képzik magukat.

Milyen eseményeken vagytok bevethetők?

Óvodásoktól egészen a szenior korosztályig foglalkozunk emberekkel.
Minden eseményen szükség lehet valamely szolgáltatásunkra, legyen az akár beltéren, akár a szabadban. Vállaljuk sport- és szabadidős események, politikai, önkormányzati és céges rendezvények élőerős biztonsági és egészségügyi biztosítását. Vállaljuk olyan személyek (zenészek, énekesek, cégvezetők, közszereplők, magánszemélyek) személyvédelmét is, akik akár sofőrszolgálat igénybevételével szeretnék biztonságba tudni fellépésüket, rendezvényeken, tárgyalásokon, partnertalálkozókon való megjelenésüket.

Minden eszközt biztosítotok?

Igen, mindkét szolgáltatás esetében a szükséges eszközöket mi biztosítjuk.

Vedd fel velünk a kapcsolatot:

Adatkezelési tájékoztatót. 

Kövess minket közösségi oldalainkon is!

Kérdésed van? Keress minket elérhetőségeinken!

Igari Balázs

+3620 4323 544

Email

pannoniaprogram@gmail.com

Pannónia Programiroda - Színesen szervezünk ©Székesfehérvár 2012-2023

Kép-Élet-Fotóstúdió Kft. Adószám: 23881103-1-07