pannónia

programiroda

színesen szervezünk

rendezvényszervezés és koordináció

fellépő közvetítés és menedzsment

animátor- és hostess ügynökség

animátor- és gyermekprogram szervező képzés

Programajánló füzet

bemutatjuk neked, hogy mit találsz nálunk

PP Kiajánló-7

Programot szervezel és valami még hiányzik hozzá? Akkor nyisd meg programajánlónkat, ahol tematikus programok között inspirálódhatsz, ha megtaláltad a szimpatikus produkciót, vagy közreműködőt, akkor írj nekünk és kérj tőlünk ajánlatot, mi mindenben segítünk!

rendezvényszervezés és koordináció

rendezvényszervezés és koordináció

Önkormányzati-, civil-, és üzleti rendezvények, valamint sportnapok, iskolai programok, családi események, saját rendezvények szervezése, koordinálása. Fotó-videó dokumentáció készítés. A leírásban tematikus programajánlatainkat is megtalálod.

fellépő közvetítés és menedzsment

Fellépő közvetítés és menedzsment

Önálló zenei- és művészeti előadók, együttesek, zenekarok, színpadi előadások, műsorvezetők közvetítése családi-, civil-, önkormányzati-, valamint üzleti eseményekre, teljeskörű koncertszervezői, menedzseri és sajtóreferensi feladatok ellátása. Videóklip készítés.

Animátor- és hostess ügynökség

animátor- és hostess ügynökség

Animátorok és hostessek közvetítése, teljeskörű ügynökségi feladatok ellátása. 

Jelentkezz hozzánk és legyél egy lendületes csapat, a Varász Bagázs, vagy a Pannónia Hostess tagja.

Animátor- és gyermekprogram szervező képzés

animátor- és gyermekprogram szervező képzés

Induló gyakorlatorientált animátor- és gyermekprogram szervező képzésünkön átfogó képet és hasznos, gyakorlatias tudást adunk át Hallgatóinknak, akikkel Megrendelőink is garantáltan elégedettek lesznek.

nap
óra
perc
másodperc
néhány korábbi eseményünk

néhány korábbi eseményünk

Számos eseményt fel tudnánk sorolni, ahol személyesen, vagy az általunk kiközvetített Szolgáltató által részt vettünk. Összegyűjtöttünk néhányat ezek közül az utóbbi évekből.

„A flashmob mottója: Körülöttünk forog a világ! Utalunk ezzel arra, hogy szülőként a gyermek, a gyermeknek pedig a szülő jelenti az egész világot. A flashmob alapjának számító körtánc is ezt hivatott kifejezni, melyet a fenti videóból lehet elsajátítani.”

Tematikus szállodai animáció a húsvét jegyében, gyermekeknek és felnőtteknek szóló programokkal. Napindító jóga, szenior torna, családi vízi zumba, tojásfestés, csillámtetoválás, lufihajtogatás, retro kvíz, mini disco, bingo

A tudatos vásárlás jegyében szervezett eseményünk nagy érdeklődésre tartott számot az országos rendezvényünk második helyszínén, Veszprémben is!

Móri Mulatós eseménysorozatunk első felvonása igencsak jó hangulatúra sikeredett, ismert fellépőink dalait velük együtt énekelte a közönség, míg az est házigazdájának zenéjére táncra perdültek a párok.

varazs_bagazs_bozso_bohoc

Sok-sok önfeledt pillanatot és rengeteg őszinte mosolyt szereztünk a céges családi nap résztvevőinek. A gyerekek a legjobb vendégsereg! 

Győrbe már hazajárunk a gardróbvásár szervezésével. Fiatalok és középkorúak is egyaránt befogadták ezt a fenntarthatóság szellemében indított rendezvényünket.

IMG_0189

A Muzsika TV fiatal zenésze ismét minket bízott meg, hogy elkészítsük legújabb, ugyancsak saját szerzeményként megírt dalára a videóklippet, ezúttal Soponyán jártunk.

118941386_1535617419955107_1291351210146112003_n

A település apraja-nagyja megmozdult nyáron, hogy részt vegyen a családi napon és otthonról hozott, kinőtt, elhasznált ruhadarabokból valami újat készítsen, majd önfeledten szórakozzon a délutáni, esti programokon.

IMG_3750

Paksi Zolika nyári hangulatot álmodott meg új, szerelmes dalához. Nagyon szerettük ezt a forgatást is. Igazán jó hangulatban telt a munka, ami egészen naplementéig tartott.

IMG_8432

Másodjára szerveztük meg a Velencei-tó partján az esküvői kiállítást, amelyre az ország minden pontjáról érkeztek kiállítók, valamint házasulandó párok. A Budapest-Balaton vonalon egy remek helyszínt találtunk eseményünkre.

Vadgasztro_20190907_ib_01_hd_00360

Elegáns és finom! Ritka használt párosítás, de erről a rendezvényről talán mindent elmond. Igazi vadászhangulatokat örökítettünk meg az egésznapos fotózás során. Különleges és felemelő pillanatok, ínycsiklandó ételek, jó hangulatú koncertek.

59332244_2357739581163117_5217857911375527936_n

Amikor az álmok valóra vállnak. Kevés lány van, aki ne álmodna szép ruháról, koronáról és csillogásról. A fantasztikus velencei szálloda nagytermében valósíthattuk meg több lány álmát is, akik a 20 indulóból végül királynők és udvarhölgyek lehettek.

Vedd fel velünk a kapcsolatot:

Adatkezelési tájékoztatót. 

Kövess minket közösségi oldalainkon is!

Kérdésed van? Keress minket elérhetőségeinken!

Molnár Lilla

+3620 2093 783

Igari Balázs

+3620 4323 544

Email

pannoniaprogram@gmail.com

Pannónia Programiroda - Színesen szervezünk ©Székesfehérvár 2012-2023

Kép-Élet-Fotóstúdió Kft. Adószám: 23881103-1-07